Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op de website die je op dit moment bekijkt (www.carolinekortooms.nl). Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met deze disclaimer.

Alle berichten zijn geschreven omdat ik mensen wil inspireren. Dit probeer ik te doen door te vertellen over mijn permanente zoektocht naar geluk. Ik vertaal deze ervaringen naar bruikbare tips en inzichten. Ik verleen geen medisch, juridisch of ander professioneel advies, enkel advies geschreven op basis van mijn eigen ervaringen. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Het verkrijgen van informatie vanaf carolinekortooms.nl is voor eigen verantwoordelijkheid. Ik ben niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van carolinekortooms.nl verkregen is.

“Kijken mag, genieten en inspiratie opdoen nog liever”

carolinekortooms.nl wordt met de grootste zorg samengesteld. Het is desondanks toch mogelijk dat de artikelen feitelijke onjuistheden bevatten. Aan de inhoud van carolinekortooms.nl kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Tenzij anders vermeld ben ik de wettelijke copyrighthouder van al het materiaal op carolinekortooms.nl. De op deze website gepubliceerde foto’s en teksten zijn door mij gemaakt of mijn eigendom, tenzij anders vermeld.

Ik sta toe dat mijn foto’s op het internet of in de media gebruikt worden door derden, mits mijn naam (Caroline Kortooms) of een duidelijke link vermeld wordt naar carolinekortooms.nl.

Mist er ergens een bron, stuur me dan een mailtje en ik plaats er graag direct de goede link bij. Is jouw content (deels) overgenomen op mijn site en/of is je site gelinkt en ben je het daar niet mee eens? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen, dan maak ik dit graag direct ongedaan.

Ik schrijf geen commerciële of gesponsorde bijdragen: alles op mijn blog is geschreven, omdat ik daar zelf voor koos. Ik blog niet op vraag en krijg er ook niks voor – noch financieel, noch in natura.

“Kijken mag, genieten en inspiratie opdoen nog liever, zelfs delen mag… Maar alleen met bronvermelding, geen plagiaat en niet voor commerciële doeleinden.”