Contact

Ik vind het heel leuk om reacties en feedback van bezoekers te ontvangen! Heb je vragen, opmerkingen, tips of ideeën naar aanleiding van je bezoek op carolinekortooms.nl? Of heb je misschien een verzoek voor een leuke blogpost? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier.
Ik bekijk structureel de reacties die bezoekers achterlaten op mijn blog. Het zal helaas niet altijd haalbaar zijn om overal op te reageren.

Attractiepark Toverland
Vragen of opmerkingen over Attractiepark Toverland kun je sturen naar [email protected]. Deze worden niet door mij persoonlijk in behandeling genomen. Openstaande vacatures zijn te vinden op: http://toverland.nl/vacatures/. Sollicitaties worden ook niet door mij in behandeling genomen, maar door onze afdeling M&O (Mens & Organisatie). Berichten via dit contactformulier worden ook niet doorgestuurd. Wat betreft sponsoring hebben wij een duidelijk afgebakend beleid. Momenteel sponsoren wij een aantal landelijk erkende organisaties, namelijk Villa Pardoes, CliniClowns, stichting Wens in Beweging, stichting Doe een Wens, de Opkikker en stichting Heppie. Ons jaarlijkse sponsorbudget wordt onder deze organisaties verdeeld. Sponsoraanvragen via deze site worden dan ook niet in behandeling genomen.

Caroline als spreker
Ik inspireer graag anderen met mijn verhaal, zowel binnen als buiten Toverland. Vul het onderstaande contactformulier in, voor meer informatie hierover.

Publicaties en interview aanvragen
Voor media aanvragen kan tevens onderstaand contactformulier ingevuld worden.

* Vul alstublieft alle velden in.